top of page

2023-2024 н.р.

Цей розділ містить ФОТО та ВІДЕО,

на яких зображено життя дитячого садка

День Святого Миколая

По дорозі йде дідусь з купою пакунків

Це несе вже Миколай дітям подарунки
          6 грудня у Старосільському ЗДО я/с "Казка" святкували День Святого Миколая. В цей день в кожну вікову групу завітав щедрий Миколай, він привітав вихованців зі святом і побажав здоров'я, щастя, здійснення найзаповітніших мрій, пригостив діток солодощами та роздав подарунки. Малеча в свою чергу подарувала Святому Миколаю таночки, віршики, веселі ігри, гарний настрій та купу дитячого сміху!

                        Різдвяний тиждень
     В межах реалізації проєкту Юнісеф «Забезпечення безперервності навчання та виховання дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні» ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» за підтримки МОН України та Українського інституту розвитку освіти в Старосільському ЗДО «Казка» з 18.12.2023 по 22.12.2023 року пройшов «Різдвяний тиждень»

                        Зимові свята
      20 та 21 грудня у нашому садочку «Казка» були проведені зимові свята. До найменших наших діток на свято завітала Зима-чарівниці з веселими іграми та подарунками. До старших вихованців прибула Снігова Королева з цікавими завданнями та новорічними дивами. Дякуємо малечі за подаровані емоції, талановитість, гарний настрій. А педагогам за організацію та проведення чудових свят!

                        День Соборності України
    У нашомк садочку "Казка" відзначали День Соборності України.

Вихователі провели тематичні  заняття та ранкові зустрічі, де  розповіли про історію виникнення свята Соборності, пригадали українські державні символи, національні пам'ятки.

                        Зимові ігри наших вихованців
     

Зимонько, голубонько

В білім кожушку,

Любимо ми бігати

По твоїм сніжку.

Всім рум'яниш личенька

Ти о цій порі

І ладнаєшь ковзанки

В нашому дворі

                               Свято Стрітення
    2 лютого 2024 року в Старосільському ЗДО я/с "Казка"пройшло свято Стрітення, яке ще в народі називають день зустрічі Зими з Весною. Воно було яскраве, веселе. Супроводжувалось посмішками, веселими піснями, чудовими віршами, іграми-естафетами та запальними таночками. Зима – чарівниця поступилася Весні для її царювання і тепла на землі. Свято Стрітення подарувало гарний настрій та задоволення діткам.

                               День Святого Валентина
          День Святого Валентина - це свято незвичайне і цікаве. Його святкують і дорослі, і діти, у колі сім’ї та з друзями. Сьогодні вихователі нашого садочка організували для дітей чарівну атмосферу свята з яскравими фотозонами, цікавими завданнями та іграми.

                               День Єднання України
   

          16 лютого в Україні відзначають День єднання. У Старосільському ЗДО я/с "Казка" було проведено ряд заходів з нагоди свята: тематичні заняття, бесіди, розвага. Було цікаво і пізнавально.

З Днем єднання, Україно!

                          День Державного Герба України
    19 лютого Україна відзначає День Державного Герба. З цієї нагоди в ЗДО "Казка" було проведено заняття "Наш Герб - Тризуб! Це воля, слава й сила!". Діти дізналися про історію  виникнення Державного Герба, пограли в ігри та  виготовили з крупи Герб України.
Наш Герб-тризуб - це символ України
І незалежності впродовж віків!
Це символ волі, вільної людини
І передався він нам від дідів
І прадідів, що волю боронили
Й сміливо за свободу йшли у бій.

 

                          Конкурс "Гратися і не боятися"

#Яіти

#UNICEFUkraine

#Гратися_і_не_боятися

       Група "Веселка" Старосільського ЗДО я/с "Казка" долучилась до конкурсу проектів Дитячого фонду ООН UNICEF "Гратися і не боятися". 

          ІІІ Міжнародне заняття доброти у групі "Веселка"
    За традицією група "Веселка" Старосілького ЗДО я/с "Казка" долучилася до проведення ІІІ Міжнародного заняття доброти #заняття_доброти2024 #happypaw спрямоване на формування дбайливого та відповідального ставлення до тварин.

         Проект "Город на підвіконні"

Всесвітній День Землі

bottom of page